BlackBerry Hamburg: hoće li biti pun pogodak?

Fotografija članka: BlackBerry Hamburg: hoće li biti pun pogodak?

Ukoliko se sjećate još smo vam prije nekih mjesec dana pisali kako je u jednom razgovoru glavni izvršni direktor kompanije Blackberry John Chen izjavio kako će ova kanadska kompanija u 2016. godini službeno predstaviti dva nova pametna telefona srednje klase koja će biti bazirana na Android operativnom sustavu.

Oglas

Na žalost, Chen nije naveo kada bi te uređaje otprilike mogli očekivati na tržištu. Danas smo konačno uspjeli saznati još ponešto o spomenutim uređajima posebice o jednom od njih.

Riječ je o pametnim telefonima kodnog naziva Hamburg i Rome koji će biti bazirani na Android operativnom sustavu. Jedan od njih, točnije Hamburg model, se pojavio na GFXBench bazi podataka gdje su nam otkrivene njegove ključne specifikaicije. Tako će Blackberry ‘Hamburg’ prema ovim podatcima doći sa 5.2-inčnim ekranom FHD rezolucije, Qualcomm Snapdragon 615 procesorom, 12 MP stražnjom i 8 MP prednjom kamerom te sa 3 GB radne memorije.

Osim toga korisnicima će na raspolaganju biti i 16 GB interne memorije za koju još nije poznato hoće li biti proširiva MicroSD karticama. Naravno kada je riječ o operativnom sustavu ovdje će se naći njegova najnovija Android inačica – Android 6.0.1 Marshmallow. Ove nam specifikacije zvuče zanimljivo, pogotovo s obzirom da je riječ o Blackberry uređaju – sve nam se čini da će ovo biti zaista solidna srednja klasa pametnog telefona te se nadamo da će mu i cijena biti prihvatljiva korisnicima.

black

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.