BlackBerry glasine – Tablet PC

Fotografija članka: BlackBerry glasine – Tablet PC

RIM, ne komentira glasine i špekulacije iako bi se uređaj mogao pojaviti krajem ove godine. Bilo tko izvan onih koji su uključeni direktno u projekt nema  čvrste informacije već su to nagađanja. RIM rukovodstvo samo potvrđuje novi operativni sustav i novi web preglednik koji bi se trebali navodno pojaviti krajem rujna, ali ne pružaju podatke o BB Tablet uređaju. Ali, opet, ali, unatoč nedostatku bilo kakvih stvarnih dokaza, glasine o ovom uređaju nastavljaju se pojavljivati u određenom kontinuitetu na Internetu.

Na primjer, kao što smo već u uvodu spomenuli, autoritativna objava Wall Street Journal izvještava da tablet BlackBerry će imati zaslon osjetljiv na dodir i virtualne tipkovnice (slično kao BlackBerry Storm, iPhone i neki android smartfone) . Osim toga, pretpostavlja se da je tablet PC iz Research In Motion neće posjedovati 3G modem, te će se oslanjati na Bluetooth vezu na BlackBerry mobitelu ili na Wi-Fi. 

Pogledajte i sami njihov video prilog ili pročitajte

. Osim priče oko Tabelt BB ima i drugih zanimljivosti iz svijeta ICT-a  :

 

 

Uvjereni smo da ćemo vidjeti više informacija o BlackBerry tablet u bliskoj budućnosti, ali do tada glasine i nagađanja će se nastaviti.
 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.