BlackBerry BBC100-1 će biti prvi kompanijin Dual SIM smartfon

Fotografija članka: BlackBerry BBC100-1 će biti prvi kompanijin Dual SIM smartfon

U vrijeme kada većina smartfona podržava dvije SIM kartice, i u kanadskoj su se kompaniji dosjetili kako bi mogli napraviti svoj prvi Dual SIM smartfon. I nazvat će ga BlackBerry BBC100-1.

Oglas

Naravno, ovo je još uvijek na nivou glasina, ali dolazi iz izvora vrlo bliskog kompaniji. Isto tako, isti izvor spominje kako ga neće proizvoditi TCL, nego PT BB Merah Putih. Ovo i nije prva informacija ovom smartfonu, viđen je prije nekoliko tjedana u indonezijskoj vertifikacijskoj bazi Postel, o čemu smo .

Tada nismo ništa znali o hardverskim specifikacijama BlackBerry BBC100-1 smartfona. Sada znamo puno više. Primjerice, imat će 5,5 inčni HD ekran rezolucije 1280 x 720 točaka (267 ppi), a radit će na Qualcommovom 4-jezgrenom Snapdragon 425 procesoru na 1,4 GHz, razvijen u 28-nanometarskoj tehnologiji i s ARM Cortex-A53 jezgrama, te Adreno 308 grafikom.

Smartfon će imati 4 GB RAM-a i 32 GB interne memorije, a imat će i kamere od 8 MP i 13 MP. Baterija bi trebala imati 3000 mAh, a još jednom spominjemo kako će imati podršku za dvije SIM kartice što će mu biti glavni prodajni adut. Možda vam to nije nešto novo, ali ljubiteljima BlackBerryja će to itekeko biti značajan podatak.

Sve nam ovo sugerira kako će BlackBerry BBC100-1 biti jeftini smartfon koji je namijenjen za one štedljivije i manje zahtjevne korisnike.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.