BlackBerry Aristo Z30/A10 predstavljeni u zanimljivom video prilogu

Fotografija članka: BlackBerry Aristo Z30/A10 predstavljeni u zanimljivom video prilogu

Iz BlackBerryja do kraja 2013. godine namjeravaju predstaviti još jedan pametni telefon. Radi se o BlackBerry Aristo Z30/A10 smartphone modelu.

Oglas

Ovo je vjerojatno posljednja prilika kanadskoj kompaniji za završetak godine u velikom stilu. Svakako moramo priznati kako su ove godine itekako skrenuli pažnju u svom smjeru s novim BlackBerry 10 OS-om i smartphoneima na BB10 OS-u. Bilo je i dobrih i onih malo manje dobrih vijesti, a jedna od onih pozitivnih svakako je i predstavljanje novog BlackBerry Aristo Z30/A10 model. Za sada se ne zna kako će se točno zvati, pa ga zovu i Aristo, Z30 i A10.

Više o novom pametnom telefonu kanadske kompanije možete saznati u video prilogu koji slijedi. Ono što smo prepoznali je da nije za prodaju (“Not for sale”, bar ovaj model), a i radi na BB10 OS-u. Kompanija je nedavno predstavila novi jeftiniji BlackBerry Q5 smartphone s plastičnim kućištem i osnovnijom QWERTY tipkovnicom u odnosu na BlackBerry Q10.  Novi BlackBerry Aristo Z30/A10 više nalikuje na veći BlackBerry Z10 s većim ekranom osjetljivim na dodir.

Kako će se novi model zvati to je u ovom trenutku manje važno, važnija je svakako informacija kako će ga prihvatiti “svekoliko pučanstvo”. No, ono što nas je potaknulo na razmišljanje je činjenica da će konkurirati modelima kao što su Samsung Galaxy Note III, Apple iPhone 5S, Sony Xperia Z Ultra i LG G2.  Imaju velike planove, no konačnu će odluku i svoj sud dati sami kupci.

Dok se ne pojave neki konkretnij podaci, pogledajte novi BlackBerry Aristo Z30/A10 video (hm, nije na engleskom).

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.