BlackBerry App World od 1-25. prosinca vam dijeli vrijedne poklone!

Fotografija članka: BlackBerry App World od 1-25. prosinca vam dijeli vrijedne poklone!

BlackBerry nije mrtav! Niti blizu! Čini se kako će i njih posjetiti Sveti Nikola i Božić. Ili bolje rečeno, korisnike BlackBerry App Worlda očekuju vrijedni pokloni.

Oglas

Svi vlasnici novin BlackBerry 10 uređaja u narednih 20-ak i više dana, sve do Božića, mogu na BlackBerry App Worldu očkivati brojne poklone. Ako ste jedan od njih svakako preporučujemo da poskidate sve što možete!

Naime, u navedenom periodu na BlackBerry App Worldu će se pojaviti brojne besplatne aplikacije, ili točnije rečeno mnoge naplatne će postati besplatne. Svakako se isplati od 1-25. prosinca posjetiti BlackBerry App World i poskidati besplatno top aplikacije, filmove ili video igre.

Svakodnevno će vam na raspolaganju biti nove besplatne aplikacije. Primjerice, Angry Birds Seasons igra je bila besplatna, iako i inače ne košta puno, samo 0,88$. Danas je aktualna igra Shark Dash, a sutra – tko zna…

Još jednom, ako ste vlasnik nekog od BlackBerry 10 uređaja, trkom na njihov i skidajte, skidajte…

BlackBerry App World

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.