BlackBerry A10 Aristo i 9720 nasljednici Z10 i Q10 smartphonea?

Fotografija članka: BlackBerry A10 Aristo i 9720 nasljednici Z10 i Q10 smartphonea?

Za novi BlackBerry A10 kažu kako će biti “najjači BlackBerry smartphone do sada”. Radi se o modelu koji dolazi kao nasljednik prilično solidno prodavanog BlackBerry Z10 smartphonea.

Oglas

Novi je BlackBerry A10 poznat pod kodnim imenom “Aristo”, a u nastavku možete vidjeti i poluminutni video koji prikazuje kako radi novi Aristo. Iz videa je praktički vidljivo kako novi smartphone ima ekran veličine od 5 inča, možda i veći.

Neslužbeno se priča kako će novi BlackBerry A10 imati “samo” dvojezgreni procesor i rezoluciju ekrana od “samo” 1280×720, te 2 GB RAM-a. Ako pogledate konkurenciju, već odavno postoje 5 inčni Full HD ekrani, no pitanje je jesu li vam te visoke rezolucije zaista potrebne?

BlackBerry A10 Aristo 02

Stručnjaci tvrde kako bi BlacBerry privukao puno veću pažnju na sebe kada bi proizveo smartphone koji bi bio u rangu top Android modela. Ipak, u BlackBerryju smatraju kako će novi A10 privući dosta medijske pažnje pa tako i novih korisnika, tako barem misli  o izvršni direktor BB-a Thorsten Heins.

Osim ovog modela trebao bi se pojaviti i novi BlackBerry 9720, odnosno nasljednik modela Q10. Kako će proći s novim modelima na tržištu, naravno ovisi o nama kupcima, zar ne?

U nastavku pogledajte i sami video s navodno novim BlackBerry A10 Aristo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.