BlackBerry 10 smartphone L-serije, osvanule online nove fotografije

Fotografija članka: BlackBerry 10 smartphone L-serije,  osvanule online nove  fotografije

Uređaji BlackBerry serije L bit će prvi modeli pokrenuti pod BlackBerry 10 sustavom i trebali bi početi spašavati RIM-ovo smartphone poslovanje.

Oglas

Mrežna stranica CrackBerry je prije koji dan objavila niz slika koje pokazuju prototip modela u odnosu na više tradicionalni Bold uređaj. L-serije izgleda ogromna u usporedbi, osim što model je puno tanji i nekako nam dijeli s iPhone 5. RIM će predstaviti BlackBerry 10 i potencijalno ovaj smartphone 30. siječnja 2013. To će biti uzbudljivo lansiranje iz više razloga, a jedan je popratni hardver kojim RIM ima posljednju pravu šansu da zatvoriti jaz između sebe, Googlea i Applea . Za sada su mišljenja stručnjaka polarizirana: Neki komentatori govore da će BB10 biti najbolja stvar koja se dogodila RIMu nakon niza godina neuspjeha, a drugi tvrde da je prekasno za RIM. Ali, RIM-ove dionice su opet porasli ovaj tjedan. U četvrtak nakon zatvaranja Burze, dionice su završile dan na 12 dolara, prenosi Reuters . RIM CEO Thorsten Heins je iznimno vokalan o novoj platformi i tvrdi da će osigurati rast tvrtke u idućih 10 godina.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.