BlackBerry 10.2.0.483 stiže nova nadogradnja operativnog sustava s još nekim dodacima

Fotografija članka: BlackBerry 10.2.0.483 stiže nova nadogradnja operativnog sustava s još nekim dodacima

Iako to još nije službeno, saznali smo kako će se uskoro pojaviti nadogradnja BlackBerry OS-a na inačicu 10.2.0.483, a koja donosi neke zanimljive mogućnosti koje će korisnici itekako cijeniti.

Oglas

Neke od dogradnji odnose se na aktualne obavijesti, kao i mogućnosti podešavanja aplikacija. Novost je i Wi-Fi Direct koji sada omogućuje direktnu komunikaciju između dva uređaja preko peer-to-peer Wi-veze, i to bez korištenja rutera, što bi moglo biti itekako korisno.

Novi App Manager je također nadograđen, a od sada možete imati i više alarma istovremeno. Korisnici su dobili još jedan dodatak u OS-u koji u BlackBerryju zovu Level 1 Notifications, što znači da će neke poruke biti označene kao “vrlo važne” odnosno “vrlo hitne”.

Novi BlackBerry 10.2 OS uključuje i pop-up obavijesti (toast), a koje možete scroll-ati gore i dolje, ali također i odgovoriti na njih.

Ako ste vlasnik uređaja s BlackBerry 10 operativnim sustavom ili to namjeravate postati, vjerojatno će vas zanimati screenshotovi koje svakako preporučujemo pogledati. Inače, snimljeno je na smartphoneu koji smo nedavno imali prilike testirati.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.