BlackBerry 10.1 firmweare službeno postao dostupan za preuzimanje

Fotografija članka: BlackBerry 10.1 firmweare službeno postao dostupan za preuzimanje

Iako je velik dio vlasnika BlackBerry smartphonea pod BB 10 operativnim sustavom na zasluženom godišnjem odmoru, vjerujemo da će ih dočekati obavijest o službenoj nadogradnji firmwarea na inačicu 10.1., bilo putem uređaja (OTA) ili prvim spajanjem BB na računalo.

Oglas

 

Želite li provjeriti je li dostupno ažuriranje, otiđite u PostavkeNadogradnja softvera i kliknite na “Provjero nadogradnju“.  Budući da  nadogradnja BlackBerrx 10.1 OS-a je dostupna, samo odvojite malo vremena i krenite u akciju.

Nadogradnja na BlackBerry 10.1 donosi niz malih ali korisnih promjena i ispravak bugova. Neki od noviteta uključuju i poboljšanja vezana uz aplikacije za društvene mreže. Tako sada su uključena dva nivoa autentifikacije za Twitter i LinkedIn, automatsko ažuriranje Twitter sadržaja na svim karticama bez potrebe ručnog ažuriranja, uvoz kontakata s LinkedIn-a i prikaz broj nepročitanih poruka, brisanje i arhiviranje poruku u inboxu itd. Puni popis promjena dostupan je , dok korisne savjete za korištenje i postavljanje sustava  na

I još nešto, krajem rujna stiže nova nadogradnja 10.2 inačica, namijenjena vlasnicima i modela, a  mi ju već  pomalo testiramo, i slobodno možemo reći da BlackBerry 10 postaje sve ispoliraniji operativni sustav. Detalji slijede kroz neko vrijeme jer i mi krećemo na godišnji.;)


Mala napomena: Nakon instaliranja nove verzije BlackBerry 10.1, mnogi korisnici su izjavilida su im njihove tekstualne poruke nestala, prema pisanju stranice N4BB. Mi tih problema nemamo na svojim uređajima. BlackBerry kompanija je obaviještene o ovom bugu, istražuju problem, i da će možda poslati novo ažuriranje za mmodelekoji imaju navedeni problem.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.