Bkon Craft Brewer priprema savršen čaj, a možete ga i programirati

Fotografija članka: Bkon Craft Brewer priprema savršen čaj, a možete ga i programirati

Sjedite za računalom, radite i što pijuckate? Čaj, kavu, jednu ljutu? Nadamo se ne ovo zadnje :) no, ako ste “čajopija” onda će vam se svidjeti Bkon Craft Brewer.

Oglas

Novi inteligentni stroj za pripremu čaja ima svoju dobru i lošu stranu. Dobra je da činjenica da može napraviti savršeni čaj po svačijem ukusu, a ona manje dobra je kako je njegova cijena čak 13.000$. Pa tko voli nek’ izvoli. No, sigurno vam se u glavi odmah nameće pitanje – pa, što to Bkon Craft Brewer stroj može toliko bolje nego neki drugi? Kakav je to procesor, program, nešto treće?

Kao prvo, Bkon Craft Brewer izgleda odlično. Tim je zanimljiviji što možete vidjeti kako se čaj priprema. Naravno, za pripremu savršenog čaja trebat ćete i savršen “sastojak”. A kako se čaj priprema? Bkon Craft Brewer koristi posebnu metodu za pripremu – u posudi u kojoj se priprema čaj izvlačenjem zraka stvara se vakuum i negativni pritisak oko samih sastojaka čaja. Na ovaj se način bolje “izvlače” molekule iz samog čaja i miješaju s vodom, te se tako dobije puniji i bogatiji okus. To je malo teže opisati riječima, svakako pogledajte infografiku niže.

Zanimljivo je da posudu za spravljanje čaja možete napuniti kakvim god sastojcima želite, listićima ili svježim voćem, a zanimljivo je da Bkon Craft Brewer možete programirati na čak 200 različitih načina spravljanja čaja. Cijeli proces traje otprilike 1 minutu.

Inače, Bkon je američka kompanija, više podataka o njihovom Bkon Craft Brewer “čajomlatu” možete pronaći na .

Bkon Craft Brewer priprema savršen čaj

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.