BizDil za Božić nudi atraktivne ponude i popuste za uspješne poslovne blagdane

Fotografija članka: BizDil za Božić nudi atraktivne ponude i popuste za uspješne poslovne blagdane

BizDil portal obuhvaća ponudu cijelog niza usluga za svakodnevno poslovanje, a povodom nadolazećih blagdana donosi posebnu lepezu proizvoda i usluga koje odgovaraju svim božićnim potrebama suvremenog poslovanja.

Oglas

Atraktivni popusti omogućuju svakom poduzetniku i tvrtki da daruju svoje zaposlenike i poslovne partnere, ali i da počaste vlastito poslovanje sa svime potrebnim za uspješnu nadolazeću godinu!

Što se može pronaći u BizDil božićnoj ponudi?
Najbolji pokloni za poslovne partnere i prijatelje su oni u koje je utkana domaća radinost, tradicija i kvaliteta. Stoga iz ponude izdvajamo domaće slastice ‘Bakini poljupci’ od suhih smokava, šljiva, grožđica, badema i oraha,  ‘Nonice’, ukusne zalogaje od suhih smokava, badema, čokolade i naranči, Kućice od medenjaka kao savršen desert i božićnu dekoraciju, te paletu „vinskih“ poklon pakiranja.

Cijene:
•    Bakini poljupci –281,75 kn s popustom od 30 posto!
•    Nonice – 294,00 kn s popustom od 30 posto!
•    Kućice od medenjaka – 137,00 kn, s popustom od 20%
•    Drvena kutija za vino – 199,20 kn s popustom od 20 posto!

Omiljeni hrvatski suvenir je svakako kravata, a BizDil ima najbolje cijene za ovaj poželjan poklon za najizbirljivije kupce. Što se tiče popularnih malih znakova pažnje, na portalu BizDil se također mogu pronaći i kalendari i paketi majci s logotipom kupca.

Cijene:
•    Svilene kravate –240,00 kn s popustom od 30 posto!
•    Paket od 50 kalendara s logotipom – 318,22 s popustom od 15 posto!
•    Paket od 100 majica s logotipom kupca – 1.704,98 kn uz popust od 27,64 posto!

Ovog Božića daruje se i uvijek atraktivna i potrebna elektronika. Radi se o pravom malom blagdanskom ulaganju u efikasno i kvalitetno poslovanje u novoj godini. BizDil portal sadržava širok niz ponuda za nove i atraktivne modele popularne elektroničke opreme, u kojoj svatko može pronaći nešto za svoje poslovanje.

Izdvajamo popust na traženi i voljeni model Appleovog iPhonea, 4S, najnoviji pametni telefon na tržištu Evolve koji osvaja poslovni svijet s mogućnošću korištenja dvostruke SIM kartice te HTC Wildfire S pametni telefon koji omogućuje svakom poslovnom timu da uvijek bude u kontaktu. U ponudi se također mogu pronaći modeli tablet računala, najkvalitetnije bluetooth slušalice, te računala i slušalice svjetskog tehnološkog lidera, tvrtke Hewlett-Packard.

Cijene:
•    HTC Wildfire S – 1.299,03 kn, štedite 200 kn
•    iPhone 4S – Za 100 kuna osigurajte voucher od 500 kn popusta u Vipu
•    Prijenosno računalo HP Envy dv7-7210em – 5.543,28 kn, štedite 779 kn!
•    Premium Bluetooth slušalica Novero Lexington – 449,40 kn, popust 40% – štedite 300 kn

Posjetite BizDil.hr!
BizDil malim i srednjim tvrtkama osigurava najbolje moguće uvjete kupnje koji se zasnivaju na značajnim popustima te su kreirane posebno i isključivo za korisnike BizDil-a. Iskoristite priliku te obogatite blagdane sa BizDil božićnom ponudom. Posjetite BizDil.hr za više informacijama o ponudama i popustima!

Postanite BizDil partner
Želite li ponuditi svoj proizvod ili uslugu na BizDilu, a da pritom možete osigurati potrebnu razinu kvalitete i atraktivne komercijalne uvjete, pošaljite prijedlog na .

Sve cijene su izražene s PDV-om.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.