Bitnet d.o.o. iz Zagreba proslavlja 10. rođendan – čestitamo!

Fotografija članka: Bitnet d.o.o. iz Zagreba proslavlja 10. rođendan – čestitamo!

Zagrebačka tvrtka koja je najpoznatija po distribuciji BitDefendera, jednog od najpopularnijih i najboljih antivirusnih rješenja, ovaj mjesec proslavlja svoju 10. godinu vrlo uspješnog poslovanja.

Oglas

Tim smo povodom posjetili sjedište tvrtke u zagrebačkom kvartu Vrbani kako bi saznali informaciju više. Izvršni direktor tvrtke Trpimir Blažević nam se spomenuo kako su s poslovanjem počeli čak i pet godina ranije, 2000. godine, kada su počeli kao informatički obrt. Petogodišnjim profiliranjem u sigurnosti u IT sektoru 2005. godine otvaraju tvrtku BitNet d.o.o. te rade prvi veliki posao – potpisuju ugovor o distribuciji BitDefender antivirusnih rješenja za Republiku Hrvatsku.

Prvi poslovi s kojima su se bavili je pružanje usluga IT podrške te održavanje malih i srednjih tvrtki, s fokusom na IT sigurnost i cjelovita rješenja po sistemu “ključ u ruke”. Polako su rasli, kažu bez naglih skokova, a već su 2007. godine implementirali ISO sustav kontrole kvalitete koji je Bitnetu osigurao stabilan i konstantan rast.

Tvrtka je u startu imala samo dva zaposlenika, a zahvaljujući idejama, mladosti i poduzetničkom poletu uspjeli su se progurati kroz razdoblje ekonomske krize koja je počela 2008. godine. Danas im je glavni fokus na distribuciji Bitdefender sigurnosnih rješenja na području Republike Hrvatske, te Bosne i Hercegovine.

CEO Blažević kaže kako imaju velik broj klijenata, te kako ne žele nikoga posebno isticati uzevši u obzir i činjenicu kako je to njihova poslovna tajna. Ipak, pohvalio se kako u Hrvatskoj i BiH imaju više od 60.000 korisnika (iz svih segmenata poslovanja), na što su posebno ponosni. Nije teško zaključiti kako je Bitnet još jedna od uspješnih tvrtki koju ćete rijetko vidjeti u medijima, ali koji su vrlo vrijedni i uspješno rade svoj posao.

Na pitanje o planovima za budućnost direktor Blažević je rekao kako imaju puno planova za razvoj i napredovanje kako svoje tvrtke, tako i u poboljšanju kvalitete usluga i proizvoda koje nude, a planiraju i nova zapošljavanja u tvrtku, uz stalnu edukaciju.

Posljednje pitanje koje smo im postavili je – kako su uopće uspjeli preživjeti ovih 10 vrlo teških godina. Blažević se nasmijao i rekao kako ni oni nisu bili imuni na krizu, bilo je i uspona, ali i padova. Cijelo su vrijeme osluškivali potrebe korisnika i na vrijeme se prilagođavali zahtjevima tržišta, kako na nivou tvrtke kroz promjene politike poslovanja  tako i na nivou proizvoda i usluga koje pružaju. Također su puno u edukaciju djelatnika i razvoj novih rješenja, te smatra je to upravo ključ uspjeha koji su prepoznali korisnici i partneri. I vama preporučujemo da im se javite i kupite neko od njihovih odličnih .

Na kraju ćemo samo spomenuti kako smo i mi na Racunalo.com portalu njihovi klijenti i korisnici BitDefender antivirusnog rješenja na našim redakcijskim računalima. Puno sreće i poslovnog uspjeha i u narednih 10 godina!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.