Bitdefender – snižena akcijska cijena 30%

Racunalo.com foto

Ove ponude svrstavaju BitDefenderove proizvode u kategoriju najpovoljnijih na hrvatskom maloprodajnom tržištu, a mogu se kupiti diljem Hrvatske na više od 200 prodajnih mjesta. 
„Prezadovoljni smo što hrvatskim kupcima i u 2007. godini možemo ponuditi ovako povoljne cijene. Napadi virusa na računala i dalje predstavljaju veliki problem u Hrvatskoj, a visoke cijene sigurnosnih rješenja često odbijaju korisnike od ulaganja u zaštitu. Stoga smo odlučili ponuditi svoj proizvod po izuzetno povoljnoj cijeni kako bi potrošačima smanjili jaz između stvarne potrebe za zaštitom i mogućnosti priuštiti je.“ – izjavio je Ivan Pelaić, voditelj veleprodaje BitNeta.
BitDefenderova antivirusna rješenja pružaju zaštitu za sve operativne sustave bazirane na Windows, Linux i FreeBSD platformama. Svi paketi najnovije BitDefender v10 generacije su VISTA READY i imaju Antirootkit module, a antivirus i antispyware moduli u paketima Antivirus i Antivirus Plus su odvojeni radi jednostavnijeg korištenja.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.