BitDefender sigurna zaštita za Microsoft Windows Vistu

Racunalo.com foto

Ovaj proizvod koristi najmoderniju tehnologiju industrije anti-malwarea i pruža potpunu podršku za sve privatne i poslovne korisnike Microsoftov Windows Vista platforme.


Nadogradnja BitDefenderovih kompatibilnih verzija na Vistu besplatna je za sve BitDefenderove korisnike, probne korisnike i pretplatnike. Za daljnje informacije i preuzimanje Vista-spremnih verzija BitDefender v10 linije proizvoda, posjetite .


Microsft Windows Vista, jedan od najočekivanijih softvera u svijetu u nekoliko zadnjih godina, brzo je postao meta za hakere i cyber kriminalce. Budući da većina virusa i malwarea proizlazi iz e-mailova, svi privatni te mali i srednji poslovni korisnici ozbiljno se upozoravaju na nužnost zaštite operativnih sistema s najmodernijim anti-malware rješenjima, kao što je BitDefender Internet Security v10.


„Iako Windows Vista sadrži mnoge sigurnosne nadogradnje, potrošači moraju biti svjesni opasnosti od hakera koji pokušavaju pronaći propuste u sistemu kako bi inficirali što više računala,“ izjavio je Carmen Maierean, BitDefenderov Product Manager. „BitDefender svim potrošačima neprestano nudi najmodernija sigurnosna rješenja. Nova zaštita za Windows Vistu dokaz je naše predanosti održavanju računalnih sistema sigurnim od malwarea.“

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.