BitDefender Professional Plus Client osvojio SearchWindowsSecurity 2006 nagradu za proizvod godine

Racunalo.com foto

BitDefender Professional Plus Client sjedinjuje najjače industrijske antivirus, firewall, antispam i antispyware module u jedinstveno sigurnosno rješenje proizvedeno za sve potrebe poslovnih i privatnih korisnika. Daljnje informacije o BitDefender Professional Plus mogu se naći na BitDefenderovim web stranicama.


SearchWindowsSecurity 2006 izbor za proizvod godine predstavlja devet novih ili nadograđenih proizvoda koje bi svi IT stručnjaci trebali uzeti u obzir kada je u pitanju sigurnost Windows hardvera i softvera.


Proizvode je ocjenjivao SearchWindowsSecurity.com urednički kolegij, u suradnji s korisnicima, stručnjacima iz industrije, laboratorijskim ispitivačima kvalitete i konzultantima. Ocjenjivački tim je vrednovao Windows vezane proizvode koji su predstavljeni, nadograđeni ili su izašli na tržište u razdoblju između 31. listopada 2005 i 1. studenog 2006. Pobjednicima su dodijeljene zlatna, srebrna i brončana medalja u tri kategorije, a proizvodi su ocjenjivani prema šest kriterija: inovacija, izvedba, jednostavnost integracije u postojeće okruženje, jednostavnost korištenja i mogućnost prilagodbe te funkcionalnost i vrijednost.


Ocjene za BitDefender Pro Client  su pozitivne u svih šest kriterija, a najviše ocjene je dobio za integraciju u e-mail i performanse antispam filtra. BitDefender Professional Plus uz standardnu detekciju i blokiranje na temelju definicija, pruža i proaktivni anti-spyware sustav za praćenje potencijalnih žarišnih točaka u kojima sistemski spyware može izmijeniti sistemske datoteke ili postavke. Faktor koji razlikuje BitDefender od ostalih proizvoda je stalna korisnička podrška, 24 sata na dan, 7 dana u tjednu.


„Biti izabran među najbolje proizvode 2006 prema SearchWindowsSecurity veliko je priznanje,“ izjavio je Bogdan Dumitru, BitDefenderov upravitelj ureda za tehnologije. „Stalnim potvrdama kvalitete od industrije, poput ove, BitDefender potvrđuje kvalitetu svog softvera i trajnu predanost pružanju najmodernije i najučinkovitije linije zaštite na Internetu za potrošače i male poslovne korisnike.“

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.