BitDefender Internet Security 2011 je 100% efikasan protiv e-prijetnji

Fotografija članka: BitDefender Internet Security 2011 je 100% efikasan protiv e-prijetnji

Nezavisna sigurnosna tvrtka AV-Test.org objavila je kako je BitDefender u testiranjima otkrio svih 100% malware zaraženog koda.

BitDefender®, nagrađivani proizvođač inovativnih internetskih sigurnosnih rješenja, objavio je kako je njihov BitDefender Internet Security Suite 2011 dobio AV-Test certifikat, zahvaljujući posljednjem kvartalnom testiranju u 2010. godini u kojem je ocijenjen najvišim ocjenama u zaštiti protiv malware zaraze, te za čištenje i popravljanje računala zaraženih malware kodom.

BitDefender je ocjenjivan u konkurenciji s 23 sigurnosna proizvoda drugih proizvođača a na području zaštite, popravljanja i iskoristivosti, a koje je provela nezavisna testna agencija AV-Test. Ovi testovi uključuju:
– otkrivanje i zaštitu protiv takozvanog "zero-day" malwarea i njegovog širenja
– čišćenje sustava i potpuno uklanjanje malwarea
– usporavanje rada sustava prouzrokovano radom alata

“Korisnici računala sve se više raspituju o sigurnosnim rješenjima za svoja računala, jer su malware štetni kodovi sve sofisticiraniji i češći. Rezultati koje je pokazao BitDefender u testiranjima pokazuju kako možemo riješiti korisničke probleme", izjavio je Viorel Canja, čelni čovjek AntiMalware Labsa u BitDefenderu. "Svi proizvođači sigurnosnih rješenja znaju kakve agresivne i izazovne testove pripremaju u AV-Test.org kako bi testirali njihova alate, a prema najnovijim testovima BitDefender je jedan od najboljih u svim kategorijama u kojima se traži otkrivanje i zaštita od malwarea. Naši odlični rezultati i certifikat plod su našeg stalnog rada u želji da proizvedemo najbolje sigurnosno rješenje u industriji".

Dodatne informacije kao i detaljne rezultate testiranja potražite ovdje:

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.