BitDefender AV na novim računalima u ponudi HGspota

Racunalo.com foto

BitDefender AV na novim računalima u ponudi HGspota

Radi se o isporuci gotovih računala s predinstaliranim BitDefender antivirusnim rješenjima. Za zaštitu računala od virusa i malicioznih programa sva HGPC gotova računala imaju instaliran BitDefender Internet Security 2009.

„Ovo je vrlo važna promocija za BitDefender kojom bilježimo vrlo dobre rezultate te se nadamo daljnjem rastu na hrvatskom tržištu. Suradnja s domaćim distributerima stvorila je dobru vidljivost što doprinosi boljoj informiranosti o BitDefender brandu i, u konačnici, porastu broja korisnika”, izjavio je Lucian Cristea, BitDefenderov generalni direktor prodaje. „Najvažnije od svega je što kroz ovu suradnju potencijalni korisnici imaju priliku sami uvidjeti beneficije koje se dobivaju korištenjem BitDefender proizvoda“, zaključio je Cristea.

U malo više od godinu dana koliko traje suradnja, BitNet je isporučio 10.000 BitDefender licenci HGspotu, čime je stvorena odlična sinergija za krajnje korisnike koji kupovinom HGPC računala spremnih za pretraživanje Interneta, igranje i obavljanje uredskih poslova, na poklon ujedno dobivaju i vrhunsku zaštitu.

Trpimir Blažević, BitNet: „Zaštita računala i osobnih podataka na njemu je od naročite važnosti za svakog korisnika. Ovakvom promocijom željeli smo stvarno osigurati kompletnu zaštitu krajnjim korisnicima, a naročito početnicima i onima koji se ne snalaze najbolje ili ne žele sami tražiti adekvatno rješenje u moru različitih sigurnosnih rješenja. Kupovinom HGPC računala u HGspot maloprodajnom lancu, korisnici trenutno i bez potrebe za dodatnim instalacijama dobivaju računalo spremno za korištenje i sigurno od svih prijetnji koje vrebaju na Internetu.“  

Sigurnosni paket BitDefender Internet Security 2009 može se kupiti u maloprodajnom paketu za jedno računalo ili u paketu s licencom za tri računala. HGspot nudi i BitDefender Total Security 2009 koji je također dostupan u maloprodajnom paketu za jedno računalo po vrlo konkurentnim cijenama ili u paketu s licencom za tri računala. BitDefender sigurnosna rješenja dobila su pregršt nagrada, a neke od posljednjih možete provjeriti na sljedećim stranicama:  2009 AntiVirus Software Product Comparisons, Antivirus Software Reviews 2009, te u  Vidi magazinu (ožujak ‘09).

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.