BitDefender 30% povoljniji

Racunalo.com foto

Ova ponuda svrstava BitDefenderove proizvode u kategoriju najpovoljnijih na hrvatskom maloprodajnom tržištu, a mogu se kupiti diljem Hrvatske na 150 prodajnih mjesta, a neka od njih su: Tehnomax, Computer Centar, Sedmica, VeMil, HG Spot, Tecom i Seaway. 
„Prezadovoljni smo što hrvatskim kupcima do veljače 2006. godine možemo ponuditi ovako povoljne cijene. Napadi virusa na računala veliki su problem u Hrvatskoj, a antivirusni programi za većinu ljudi imaju previsoku cijenu. Stoga smo odlučili ponuditi svoj proizvod po izuzetno povoljnoj cijeni kako bi odgovorili na potrebe potrošača.“ – izjavio je Ivan Pelaić, voditelj veleprodaje BitNeta.
BitDefenderova antivirusna rješenja pružaju zaštitu za sve operativne sustave bazirane na Windows, Linux i FreeBSD platformama. Vodeća rumunjska software kompanija dobitnik je mnogih svjetskih i domaćih nagrada za kvalitetu zaštite računala (Virus Bulletin, CheckMark, CheckVir, TuV i ICSA Lab), a također i nagrade za najbržu detekciju novih virusa.
Od studenog 2005. godine BitNet je službeni distributer BitDefendera za Hrvatsku. BitNet su 2005. godine utemeljili iskusni kompjuterski stručnjaci koji najzahtjevnijim potrošačima garantiraju vrhunsku zaštitu. Tvrtka se specijalizirala  za antivirusnu zaštitu i održavanje računalnih mreža.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.