Biblezon Catholic Tablet – papa Franjo dobio na poklon katolički tablet

Fotografija članka: Biblezon Catholic Tablet – papa Franjo dobio na poklon katolički tablet

Katolički tablet? Zašto ne! Prvi korisnik novog tableta koji je sadržajno u potpunosti posvećen katoličkoj vjeri je upravo papa Franjo, poglavar Katoličke Crkve.

Oglas

Ovaj 7 inčni Biblezon Catholic Tablet je dobio na poklon od Ryana Conklina, prijatelja izvršnog direktora  Biblezona Mosongo Osonga, a koji je posebno napravljen za Papu. Naime, Ryan je sa svojom zaručnicom bio u Vatikanu gdje je dobio od Pape blagoslov za vjenčanje, te je iskoristio priliku da mu pokloni ovaj zaista poseban tablet.

Na njemu naravno nije posebna hardverska konfiguracija koja je u drugom planu. Sama kutija ima papin lik, kao i posebno kućište koje je također u znaku Pape. I ono što je najvažnije, kada ga upalite, pojavit će se potpuno prilagođeno sučelje koje ističe katoličke sadržaje.

Ryan Conklin je iskoristio priliku i pokazao papi Franji kako tablet funkcionira i koje su njegove mogućnosti, što je Papu itekako dojmilo. Neke će možda ovaj tablet podsjetiti na Amazon Kindle Fire što je u neku ruku i točno. I jedan i drugi tablet ima ciljani sadržaj, samo što Biblezon Catholic Tablet ima onaj katolički… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.