Beta Firefox i Opera Mobile za Android

Fotografija članka: Beta Firefox i Opera Mobile za Android

Firefox Mobile aplikacija sada je 25% brža i teži samo 13.38 Mb, ali nisu samo brzina i veličina odlike nove stavke. Imamo svjež izgled, brzo dijeljenje linkova iz izbornika ( koristeći usluge poput Everntoe, Facebook i Twitter uz tipičan Bluetooth), zatvaranje prozora ili premještanje između njih bez rizika slučajnog zatvaranja.

A ako želite, možete testirati aplikaciju i pružiti odgovarajuće povratne informacije. Više informacija i aplikacije na developerskoj stranici. 

Opera Mobile 10.1 beta za Android uskoro dolazi na sve Android uređaje.  Opera je upravo postavila novu Opera Mobile za novi preglednik namijenjen android uređajima. Upravo kako je i najavljeno početkom prošlog mjeseca, Opera Mobile za Android je objavljena u roku od mjesec dana . Opera Mobile za Android imat će značajke hardverskog ubrzanja i Geo lokacijske značajke, nešto što još nije pronađeno u bilo kojoj drugoj verziji Opera Mobile. Prvo beta puštanje dogoditi će se u narednih tjedan dana. Opera Mini za Android je već uspjeh, sada se pitamo kakva će Opera Mobile biti u svojoj konačnici.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.