BEST Zagreb AI BattleGround – natjecanje u programiranju umjetne inteligencije

Fotografija članka: BEST Zagreb AI BattleGround – natjecanje u programiranju umjetne inteligencije

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s IT tvrtkama organizira prvo i jedinstveno natjecanje ovog tipa u Hrvatskoj. Prijavi se već od 19.10. i budi i ti u utrci za 10 000 kuna!

Oglas

Početkom akademske godine 2015./2016. timovi će odmjeriti snage na pravom bojištu gdje će se njihovi botovi boriti u simulacijskoj areni. Cilj natjecanja je pružiti programerima priliku da pokažu svoje znanje, predstave se istaknutim tvrtkama na hrvatskom IT tržištu te da za svoj trud budu vrijedno nagrađeni – i to u iznosu od 10 000 kn (za prvo mjesto), 5 000 kn (za drugo mjesto) i 2 000 kn (za treće mjesto).

Nakon što članovi topic grupe BESTa Zagreb predstave zadatak, natjecatelji će imati 20 sati za programiranje. Proglašenje pobjednika i predaja vrijednih novčanih nagrada bit će 9.11.2015. u 16 sati na svečanom zatvaranju u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva.  Tvrtke partneri (ReversingLabs d.o.o., DOK – ING d.o.o., Span d.o.o., CloudSense, APIS IT d.o.o., Telegra D.O.O., Netgen) će se također predstaviti prije/ nakon samog natjecanja te će studenti imati priliku stupiti u kontakt i dobiti sve informacije koje ih zanimaju.

Natjecatelji se prijavljuju u timovima do 4 osobe putem web stranice
Pravo prijave imaju studenti svih hrvatskih sveučilišta i ostalih visokoškolskih ustanova kao što su veleučilišta i visoke škole. Prilikom prijave, natjecatelji su obavezni ostaviti svoj životopis koji će naknadno biti proslijeđen zainteresiranim tvrtkama partnerima.

BEST Zagreb je volonterska i neprofitna studentska udruga koja djeluje u sklopu međunarodne udruga Board of European Students of Technology i okuplja visokomotivirane studente s 96 tehničkih i tehnoloških sveučilišta u 33 zemlje diljem Europe. Cilj je uključivanje studenata u izazovne domaće i međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene, rad u internacionalnim timovima, suradnja s budućim poslodavcima te inženjerska i stručna natjecanja.

Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na web stranici .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.