Best Stay 2017 – očekuje nas dodjela nagrada

Fotografija članka: Best Stay 2017 – očekuje nas dodjela nagrada

Prijavite se i Vi za jednu od kategorija – od najboljeg luksuznog hotela, sigurnosnog ICT rješenja do najatraktivnije destinacije za luksuzni turizam.

Oglas

Nakon uspješne turističke sezone, vodeći regionalni hotelijeri i stručnjaci u turizmu okupit će se na Best Stay konferenciji u Splitu, 19. i 20. listopada. Organizatori najavljuju kako će treće izdanje događaja, novu lokaciju i fokus na luksuzni turizam, obilježiti dodjelom nagrada koja će se održati na kraju prvog dana, uključujući sljedeće kategorije:
– Najbolji luksuzni hotel
– Najbolji generalni menadžer
– Najinovativniji hotelski dizajn
– Najbolja destinacija za luksuzni turizam
– Najbolje rješenje za sigurnost u hotelu
– Najbolje ICT hotelsko rješenje
– Najbolja hotelska web stranica

Stručni žiri koji će odlučivati o pobjednicima svake kategorije čine vrhunski stručnjaci iz Italije, SAD-a, Velike Britanije i Švicarske.

Kao događaj koji je usmjeren na povećanje kvalitete turističke ponude u regiji, kao i razvijanje luksuznog turizma, Best Stay ove godine nagrađuje najbolje, najinovativnije i najluksuznije u ovom dijelu Europe. Sva rješenja, tvrtke, ili individualci koji se ističu ponudom, uvođenjem novih ideja, vođenjem poslovanja, imaju priliku dobiti prestižno priznanje struke za svoj rad.

Za prijavu, posjetite web stranicu sa svim informacijama i jednostavnom .

Cijena prijave za svaku kategoriju iznosi 240 kn + PDV. Kako biste prisustvovali dodjeli nagrada 19. listopada i bili u mogućnosti preuzeti nagradu ukoliko ju osvojite, morate imati i kotizaciju za Best Stay konferenciju, koja uključuje ulaz na dodjelu nagrada.

Za sve dodatne informacije, posjetite službenu .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.