BEST Code Challenge 3.0 – otvoreno je treće programersko natjecanje – prijavi se!

Fotografija članka: BEST Code Challenge 3.0 – otvoreno je treće programersko natjecanje – prijavi se!

Znaš programirati? Prijavi se do 10.12., pokaži da si najbolji i osvoji 10.000 kn. Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s IT tvrtkama organizira od 6-20. prosinca studentsko natjecanje u programiranju. prijavi se!

Oglas

Cilj ovog natjecanja je pružiti mogućnost najboljim programerima da se istaknu te da njihov rad i znanje već za vrijeme studija budu prepoznati od strane istaknutih tvrtki koje se bave razvojem softvera na hrvatskom IT tržištu. Studenti imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade u iznosu od 10 000 kn za prvo mjesto, 5 000 kn za drugo i 2 500 za treće mjesto.

Svečano otvaranje održano je 6. prosinca u galeriji Fakulteta elektrotehnike i računarstva u Zagrebu s početkom u 12h. Tvrtke partneri IT4U, Lemax, Netgen, Pet minuta, Plus, Studio revolucija, Trikoder i UX Passion predstavili su se studentima te prezentirali zadatak. Nakon toga student su bili u mogućnosti da u opuštenoj atmosferi popričaju s predstavnicima tvrtki te da ih upitaju sve što ih zanima.

Zadatak za natjecatelje je upload slike s mobilnih uređaja s određenom oznakom i njihov prikaz za webu. Rješenje zadatka moglo bi se koristi za neki događaj, a za koji se zna određena ključna riječ ili oznaka (kao npr. Twitterov “hashtag”). S jedne strane korisnici snimaju slike, označavaju ih i šalju u sustav preko mobilnog uređaja, a s druge strane slike se mogu gledati na webu sustava ili u sklopu nekog drugog weba (“embed”). Prezentaciju zadatka možete pronaći na stranici .

zadatak Nakon otvaranja natjecatelji imaju 10 dana za samostalno rješavanje zadatka ili u paru s još jednim sudionikom, a predana će rješenja ocijeniti stručni žiri. Proglašenje pobjednika i predaja vrijednih novčanih nagrada bit će 20. prosinca na svečanom zatvaranju.

Prijave su u tijeku. Prijave natjecatelja su moguće i nakon otvaranja odnosno do 10.prosinca u 23 sata. Prijava i predaja rješenja odvija se preko weba tako da studenti iz svih gradova mogu sudjelovati. Sudionici natjecanja mogu biti studenti hrvatskih sveučilišta ili ostalih visokoškolskih ustanova kojima je želja jednog dana raditi u ovoj struci.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s preko 90 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na web te na facebook
stranici .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.