BEST Code Challenge 3.0 – natjecanje u programiranju u prosincu, programeri prijavite se!

Fotografija članka: BEST Code Challenge 3.0 – natjecanje u programiranju u prosincu, programeri prijavite se!

Ako znate programirati, a vjerujemo da vas ima poprilično, svakako se prijavite na BEST Code Challenge 3.0 natjecanje, jer osim prestiža možete osvojiti i 10.000 kn!

Oglas

Studentska udruga BEST Zagreb u suradnji s IT tvrtkama organizira od 6. do 16. prosinca na Fakultetu elektrotehnike i računarstva natjecanje u programiranju pod nazivom BEST Code Challenge 3.0. Cilj ovog natjecanja je pružiti mogućnost najboljim programerima da se istaknu te da njihov rad i znanje već za vrijeme studija budu prepoznati od strane istaknutih tvrtki koje se bave razvojem softvera na hrvatskom IT tržištu. Studenti imaju priliku osvojiti vrijedne nagrade u iznosu od 10 000 kn za prvo mjesto, 5 000 kn za drugo i 2 500 za treće mjesto.

U cilju promocije programiranja među studentima, BEST Zagreb u suradnji s tvrtkama 5 minuta, IT4U, Lemax, Netgen, Plus, Studio revolucija, Trikorder i UX Passion organizira treće po redu programersko natjecanje BEST Code Challenge. Nakon što tvrtke predstave zadatak natjecatelji će imati 10 dana za samostalno rješavanje zadatka, a predana će riješenja ocijeniti stručni žiri. Proglašenje pobjednika i predaja vrijednih novčanih nagrada bit će 20.prosinca na svečanom zatvaranju na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u Zagrebu.

Prijava i predaja rješenja odvija se preko weba tako da studenti iz svih gradova mogu sudjelovati. Sudionici natjecanja mogu biti studenti hrvatskih sveučilišta ili ostalih visokoškolskih ustanova kojima je želja jednog dana raditi u ovoj struci.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s preko 90 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Više informacija o pravilima i rokovima natjecanja možete naći na web stranici te na facebook stranici .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.