Besplatne radionice za EU natječaj – Primjena ICT-a za poboljšanje poslovnih procesa

Fotografija članka: Besplatne radionice za EU natječaj – Primjena ICT-a za poboljšanje poslovnih procesa

Sve organizacije koje smatraju da bi ulaganjem u ICT mogle poboljšati svoje poslovne procese i konkurentnost mogu ostvariti besplatna sredstva iz EU fondova od čak 85% ukupnog troška investicije!

Oglas

Povodom otvaranja natječaja “Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa” u okviru kojega se iz Europskog fonda za regionalni razvoj dodjeljuju sredstva ukupne vrijednosti veće od 24 milijuna kuna, Hrvatska udruga poslodavaca – Udruga informacijskih i komunikacijskih djelatnosti (HUP-UIKD) i Učilište Algebra organiziraju besplatne, otvorene radionice namijenjene svim zainteresiranim poduzetnicima.

U okviru ovog natječaja sve organizacije koje smatraju da bi ulaganjem u ICT mogle poboljšati svoje poslovne procese i konkurentnost mogu ostvariti besplatna sredstva iz EU fondova do vrijednosti od čak 85 posto ukupnog troška investicije.

Besplatne radionice u organizaciji Hrvatske udruge poslodavaca i Učilišta Algebra održat će se u Zagrebu, 25. ožujka 2014. od 12 do 17 sati (HUP-ov prostor u centru Green Gold) te u Splitu, 2. travnja 2014. od 12 do 17 sati (Učilište Algebra, Put Brodarice 6, Joker Centar – upravna zgrada).

Budući da je kapacitet dvorana ograničen, poduzetnici koji žele prisustvovati besplatnim radionicama obavezno se moraju prijaviti za sudjelovanje putem .

Više informacija o potražite u našem .

Besplatne radionice za EU natječaj - Primjena ICT-a za poboljšanje poslovnih procesa

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.