Besplatne minute i SMS poruke za Vipme korisnike

Racunalo.com foto

Besplatne minute i SMS poruke za Vipme korisnike

Vipnet od danas prepaid korisnicima nakon svake obnove računa daje dodatne minute za razgovore, SMS poruke, Vipme Broadband opcije, popust na kupnju mobilnih telefona i ‘Vip poklon iznenađenja’, ovisno o vrijednosti bona za obnovu računa. Korisnici za sudjelovanje u promociji ‘Svaka obnova dobiva’ trebaju poslati SMS s riječi VIP na broj 400, a nakon obnove računa dobit će SMS poruku s pojašnjenjem o dobivenom iznenađenju. Da bi iskoristili sve prednosti promocije korisnici se trebaju registrirati. Neregistrirani Vipme korisnici će nakon svake obnove računa dobiti besplatne SMS poruke ili minute u Vip mreži dok će neregistrirani Vipme Broadband korisnici dobiti besplatne SMS poruke u Vip mreži.

Za obnovu računa iznosom do 100 kuna, Vipme korisnici će dobiti besplatne SMS poruke ili besplatne minute razgovora u Vip mreži, dok će za obnove s bonovima od 100 ili više kuna dobiti besplatne minute razgovora ili SMS poruke prema svim nacionalnim mrežama te ostala iznenađenja.

Vipme Broadband korisnici će za obnovu računa bonom do 100 kuna dobiti besplatne SMS poruke u Vip mreži, a za obnovu računa sa 100 i više kuna dobit će besplatne SMS poruke prema svim nacionalnim mrežama, jednu od Vipme Broadband opcija (Opcija 75 MB, Opcija 200 MB ili Opcija 500 MB) kao i ostala iznenađenja.

Dobivene besplatne minute razgovora i SMS-poruke korisnici trebaju iskoristiti u roku od sedam dana, a popust na kupnju mobilnih telefona na Vip prodajnim mjestima u roku od 30 dana nakon što su dobili SMS poruku o dobivenom iznenađenju. Promocija će trajati do kraja ožujka 2010. godine.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.