Besplatne e-Čestitke za Novu 2015. godinu – pošaljite ih već sada!

Fotografija članka: Besplatne e-Čestitke za Novu 2015. godinu – pošaljite ih već sada!

Nakon rekordnog broja poslanih e-Čestitki za ovogodišnji Božić, više od 100.000, možete poslati i svoje besplatne novogodišnje čestitke. Sretna Nova 2015. godina!

Oglas

Samo ćemo vas podsjetiti kako je za prošli Božić i Novu godinu poslano više od 170.000 čestitki dok ste ove godine poslali više od 100.000 čestiki samo za Božić. Sutra je stara godina i već sada je pravo vrijeme – pošaljite svoje besplatne novogodišnje čestitke, poželite jedni drugima uspješnu i sretnu 2015. godini, itekako će nam trebati!

Sve što trebate napraviti je slijedeće:

1. Kliknite na (ili scroll-ajte niže)
2. Odaberite vrstu e-čestitke (Božić i Nova godina)
3. Odaberite e-čestitku koja vam se sviđa (na raspolaganju ih je 70-ak)
4. Ispunite podatke o primatelju i pošiljatelju, napišite nešto prigodno i lijepo, te je pošaljite. I to je sve! Pošaljite ih svima kome želite – besplatno i koliko god puta želite!

Šaljite ih svima kojima to želite – djeci, ženi, mužu, baki, djedu, rodbini, prijateljima poslovnim partnerima,… Kako se u Hrvatskoj i danas teško živi, s e-Čestitkama ćemo vam makar malo popraviti vaš kućni budžet.

ZA WEBMASTERE (vlasnike web stranica)

Želite i na svojim web stranicama imati besplatne čestitke? Ništa lakše! Samo u svoje web stranice ugradite slijedeći iFrame i gledajte s užitkom kako vam posjeta raste :)

<iframe src=”http://www.racunalo.com/e-cestitke/” frameborder=”0″ width=”630″ height=”720″></iframe>

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.