BenQ XL2420G hibridni NVIDIA G-SYNC monitor za video igre

Fotografija članka: BenQ XL2420G hibridni NVIDIA G-SYNC monitor za video igre

Novi BenQ XL2420G monitor igračima nudi podršku za NVIDIA G-SYNC tehnologiju. Naravno, možete ga koristiti potpuno normalno i u BenQ-ovom Classic načinu rada.

Oglas

BenQ XL2420G je prvi na svijetu hibridni monitor s G-SYNC tehnologijom. Za razliku od drugih dostupnih monitora s G-SYNC-om, ovaj vrhunski proizvod igračima daje mogućnost da odaberu između BenQovog vlastitog načina rada Classic, koji omogućuje prilagođavanje svih postavki po vlastitim željama te načina rada G-SYNC, koji koristi tehnologiju G-SYNC tvrtke NVIDIA za nenadmašenu brzinu i nevjerojatno glatki prikaz slike. XL2420G briljantno je rješenje za igrače koje žele najbolje od oba svijeta!

Pionirska hibridna izvedba pružit će vam sve što ste ikad poželjeli u jednom monitoru za igranje – BenQ XL2420G nudi BenQovo savršeno umijeće izrade monitora i nevjerojatnu glatkoću G-SYNC tehnologije tvrtke NVIDIA, upakirane u zadivljujući 24“ LED monitor, s vremenom odziva od svega 1 ms GTG.

Jednostavnom promjenom ulaznog kabela odabirete jedan od dva načina rada:

1. Način G-SYNC s tehnologijom G-SYNC tvrtke NVIDIA

Tehnologija G-SYNC tvrtke NVIDIA kontrolu predaje grafičkom procesoru što rezultira nevjerojatno glatkim i ultra-responzivnim igranjem. Način rada G-SYNC sinkronizira frekvenciju osvježavanja monitora s grafičkim procesorom što omogućuje da se slika na ekranu pojavljuje praktički istog trenutka kada je grafički procesor obradi, eliminirajući nepoželjne efekte česte u igrama s brzim pokretima, kao što su preklapanje sličica, podrhtavanje prikaza ili kašnjenje ulaza. Na raspolaganju vam je i tehnologija Ultra Low Motion Blur (ULMB) koja uklanja neželjeno zamućivanje slike.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj

2. BenQov vlastiti način Classic

Hibridni dizajn omogućio je BenQu da u ovaj monitor ugradi i svoj vrhunski dizajnerski DNA. Način rada Classic igračima na raspolaganje daje mogućnost potpuno prilagodljive igre i osigurava najbolji doživljaj za igre koje nemaju podršku za G-SYNC. Mogućnosti podešavanja uključuju smanjenje zamućivanja te BenQovu tehnologiju optimizacije frekvencije osvježavanja (Gaming Refresh Rate Optimization Management – 100/120/144Hz) za savršene pokrete i brzo igranje, ekvilizator crne boje i funkciju Smart Scaling za vrhunsku kontrolu, prekidač S Switch i softver Display Pilot za intuitivno korištenje te brigu za vaše oči uz pomoć BenQovih tehnologija niskog plavog svjetla (Low Blue Light) i uklanjanja titranja.

Predstavljanje monitora BenQ XL2420G s hibridnim G-SYNC-om prijelomna je točka u tehnologiji monitora za igranje i značajan iskorak za BenQ. Budući da tvrtka neprekidno usavršava svoj proces dizajna i izrade monitora, uskoro se očekuju i novi, vrhunski modeli koji će, poput modela XL2420G, biti stvoreni da zadive profesionalne igrače i entuzijaste.

BenQ XL2420G je u regiji dostupan od kraja 2014. godine, a u Hrvatskoj se može nabaviti u poslovnicama tvrtke Eurotrade i njenih partnera. Za više informacija posjetite .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.