BenQ PV3200PT novi 32 inčni IPS monitor za videoprodukciju

Fotografija članka: BenQ PV3200PT novi 32 inčni IPS monitor za videoprodukciju

BenQ PV3200PT je vrlo napredni monitor namijenjen naprednoj filmskoj i video postprodukciji.

Oglas

Za montažere i specijaliste za boju koji zahtijevaju visoku razlučivost i preciznost boja bez kompromisa, model PV3200PT za profesionalne korisnike savršeni je izbor za videomontažu, vizualne efekte te upravljanje bojama i korekciju boja.

PV3200PT je prvi BenQov monitor dizajniran posebno za stručnjake koji se bave postprodukcijom videa. Savršen za videomontažu, ovaj širokokutni monitor s IPS panelom dijagonale 32” nudi razlučivost 4K UHD (3840×2160 točaka) koja omogućuje prikaz i najsitnijih detalja. PV3200PT donosi i 100-postotnu pokrivenost Rec. 709 i sRGB prostora boja te podršku za hardversku kalibraciju uključujući kalibracijski softver Palette Master Element za prilagodbu gamuta boja, bijele točke, temperature i svjetline boja i razne druge postavke.

Uz hardversku kalibraciju i 14-bitnu 3D dohvatnu tablicu (Look-up table – LUT), postiže se prosječna vrijednost Delta E≦1,5, a time i visoka preciznost reprodukcije boja za istinsku reprezentaciju izvorne slike. Opcionalni kit za razvoj softvera (Software Development Kit – SDK) omogućuje studijima ili dobavljačima softvera za kalibraciju dodatno podešavanje postavki kalibracije boja. Značajka ujednačenosti svjetline osigurava vrhunske performanse monitora održavajući ujednačenu svjetlinu na cijeloj površini zaslona. Uključeni zaslonski (OSD – On-screen Display) kontroler omogućuje jednostavnu kontrolu nad zaslonskim izbornikom, a time i efikasan i praktičan rad.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.