Bencmarking besplatne testove za android uzmite s rezervom

Fotografija članka: Bencmarking besplatne testove za android uzmite  s rezervom

 Testiraju uređaje u sljedećim područjima: RAM, CPU, 2D/ 3D grafika, baza podataka (IO), SD kartice i sl. Nakon što ste učinili kompletni benchmark test na svome uređaju, svoje rezultate možete usporediti s drugim modelima uređaja. Tu se možete ugodno ili neugodno iznenaditi. Na jednoj strani postoje velike razlike u bodovima, što doista ovisi o hardverskoj konfiguraciji, ali isto se dešava za potpuno identične uređaje. Dodatno, pokrenete li test nekoliko puta, brojčana očitanja su često različita. O čemu se radi? Testovi se ne pokreću pod istim uvjetima, bilo softverskim opterećenjem, odnosno pod istim CPU frekvencijama na uređaju. Tu je i temperaturni faktor u igri.

Dakle,ako ste netko tko se voli poigrati s uređajem, možete instalirati neke od ponuđenih softverskih testova ali ih nemojte uzimati zdravo za gotovo. To su samo okvirni rezultati i nisu profesionalni testovi.  

Dostupni su : CPU Benchmark, CF-Bench, RealPi Benchmark,   Androbench, Input Benchmark, PassMark PerformanceTest , AnTuTu Benchmark,  Quadrant Standard Edition, Speedtest.net , MPAC Multithreaded Benchmarks,   Fps2D,   An3DBench,   GPUBench.  

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.