BB Jam Azija: Niz novih najava o BlackBerry 10 sustavu i platformi

Fotografija članka: BB Jam Azija: Niz novih najava o BlackBerry 10 sustavu i platformi

Research In Motion je napravio niz najava o predstojećem BlackBerry 10 sustavu i novoj platformi na developerskoj konferenciji u Aziji, održanoj u Bangkoku, u Tajlandu.

Oglas

Prvo, RIM je objavio novu verziju svog Software Developer Kit (SDK) za BB10. Uključuje bolje alate za razvoj i također čini poboljšanju za Visual Studio i BlackBerry-a WebWorks alate. RIM je također objavio da se je udružio s Appcelerator tvrtkom da pomogne programerima portati aplikacije iz drugih platformi za BlackBerry 10. Posljednje, RIM je preimenovao BlackBerry App World u samo BlackBerry World, koji će dodati dvije nove kategorije : glazbu i video. Nešto slično se dogodilo s Google Play, koji je dodao knjige, iznajmljivanje filmova i druge sadržaje na ono što je izvorni Android Market. RIM je rekao da ima ugovore s Baidu, Kantane i Fox sportom za pružanje sadržaja u Trgovini aplikacija, i da će dodati više partnera u kratkom roku.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.