Baza svih zdravstvenih institucija na Internetu

Racunalo.com foto

Ukupno se radi o gotovo 24 000 zapisa, koje samo ovlašteni djelatnici pojedine zdravstvene institucije mogu ažurirati i mijenjati.


Glavni cilj ovog internetskog projekta je izvoz navedene baze u format pripremljen za tisak Prospherinog izdanja “Hrvatskog zdravstvenog vodiča” koji se sastoji od tri sveska koji će, ažurirani, svake godine biti dostupni na kioscima. Pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista, od danas je na svim kioscima dostupan komplet od tri sveska (prvi svezak bio je sajostalno dostupan od 23. lipnja, a drugi od 30. lipnja).


Web aplikaciju za ovu bazu podataka izradila je tvrtka Internet Softver, prema naputcima dr. Siniše Varge. “Sve naše web aplikacije danas su nezamislive bez baze podataka. Izrada ove specifične baze podataka bilo je izazov, pogotovo zato što je aplikacija izrađena uz upotrebu Ajax tehnike programiranja.” – izjavio je Goran Ljubej, tehnički voditelj u Internet Softveru.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.