Battle of the Nations 2014 – bitka naroda u Trogiru pripala Rusima!

Fotografija članka: Battle of the Nations 2014 – bitka naroda u Trogiru pripala Rusima!

U živopisnoj bitci naroda, Battle of the Nations 2014, Rusi su bili najuspješniji narod. Ili ako hoćete – najratoborniji. Sve je evidentirano i višesatnim Youtube video prilozima.

Oglas

Nakon Francuske, Battle of the Nations 2014 je doselila i u Lijepu našu, u živopisni gradić Trogir, koji je svojim gostima i sudionicima natjecanja imao itekako što ponuditi. U četiri dana bilo je ovdje pravog ratovanja, borci iz 25 zemalja, njih oko tisuću, “mlatili” su se zapravo, ovo nije nikakav “lažnjak” kako će neki pomisliti. Koliko su ove borbe realne govori i podatak kako je liječničku pomoć u Trogiru potražilo stotinjak boraca, a neki su prevećeni i u KBC Split. Mnogi su gledatelji komentirali kako je ovaj sport prilično brutalan, no čini se kako to nije smetalo samim borcima koji su dali sve od sebe.

Prava poslastica bila je “Masovna bitka” u kojoj sudjeluje šest država (21 protiv 21), kao i masovne bitke pješadije u kojima također sudjeluje više od sto sudionika. Po prvi puta ove godine je organizirana i “Duel” borba i kojoj su sudjelovale i žene.

Battle of the Nations 2014 – bitka naroda u Trogiru pripala Rusima

Hrvatska je po prvi puta sudjelovala u natjecanju. Nismo se baš nešto proslavili – prvo smo izgubili od Novog Zelanda, a zatim i od Latvije. Članovi hrvatske ekipe su zadovoljni nastupom, a neuspjeh pravdaju prvim nastupom, nedovoljno kvalitetnim pripremama i financijskim problemima. Smatraju kako je i sama država mogla doživjeti daleko veći publicitet da se je više angažirala oko sudjelovanja. No, to je već poznata priča.

Što je to bitka naroda? O tome više pročitajte u našem najavnom članku iz mjeseca svibnja, gdje smo sve .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.