Batman v Superman: Dawn of Justice ipak gledaniji nego što je prognozirano

Fotografija članka: Batman v Superman: Dawn of Justice ipak gledaniji nego što je prognozirano

Iako su prve prognoze o gledanosti “Batman v Superman: Dawn of Justice” bile vrlo loše, čini se kako su analize ipak pokazale da je rivalstvo između ova dva super-junaka ipak prilično dobro gledano.

Oglas

Samo ćemo se pohvaliti i kako smo ga i sami imali prilike pogledati, zahvaljujući našem koji nas uvijek nečim ugodnim iznenadi. Inače mu kritičari baš i nisu bili naklonjeni tako da je krenula lavina loših predviđanja. No, očito je kako su gledatelji željeli i sami vidjeti je li film dobar ili loš, što je rezultiralo i boljom prodajom od očekivane.

Ukratko, film  Batman v Superman: Dawn of Justice je ipak srušio rekorde gledanosti u prvom tjednu (170 milijuna dolara), te je globalno zaradio više od 424 milijuna dolara. Drugi film je Zootopia (Walt Disney Animation Studios) sa zaradom u prvom tjednu od tek 23 milijuna dolara.

Ako pogledate tabelu niže, vidjet ćete jedan zanimljiv podatak. Naime, trenutni globalni rekorder je film koji nam se čini puno zanimljiviji, a to je Deadpool, također film o super-junaku ali napravljen u akcijskoj maniri i u kombinaciji s crnim humorom.

Ah, zaboravili smo komentirati Batman v Superman… tako-tako… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.