Barbie snima ili popularna lutka u rukama Philipa Bloom, poznatog režisera

Fotografija članka: Barbie snima ili  popularna lutka u rukama Philipa Bloom, poznatog režisera

Barbie (u sjevernoj Hrvatskoj: Barbika, u južnoj: Barbica) je zasigurno najpoznatija i najprodavanija lutka na svijetu. Vjerujemo da mnogi od vas (više cure, manje dečki) su odrastali s ovom lutkom.  Jedna od modela Barbie lutke je došla na tržište opremljena jeftinom 240p kamerom koja snima na 15 fps, sakrivenom u medaljonu i malenim zaslonom na stražnjoj strani.  Poznati  , bloger i britanski redatelj je prihvatio izazov i snimio kratki film korištenjem ove inačice Barbie lutke.

Oglas

Philip Bloom je imao 30 minuta da smisli ideju skripte i razvije filmsku priču korištenjem  Barbie lutke opremljene kamerom.

Barbie snima ili  popularna lutka u rukama Philipa Bloom, poznatog režisera 01

Barbie snima ili  popularna lutka u rukama Philipa Bloom, poznatog režisera 03

Što je napravio i osmislio poznati bloger i redatelj,  detalje o odabiru tematike,   snimila je ekipa  .   Pogledajt  ga: (cca 27 min).

Nema se ovakva Barbika sviđa.  Može dodatno potaknuti kreativnost kod djece ali poslužiti roditeljima za nadgledanje djeteta dok se igra negdje u kući, a roditelji nešto rade.  Na kraju bi dodali da je inače ovaj model Barbie opremljen kamerom bio pod zbog moguće zloupotrebe lutke od strane pedofila.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.