Barbie, računalni inženjer

Fotografija članka: Barbie, računalni inženjer

Za više od 50 godina Barbie je služila kao odraz mode, kulture i aspiracija za djevojčice svih uzrasta. Barbie inspirira djevojčice i potiče da kroz igru istraže svijet i sve njegove mogućnosti. Kao računalni inženjer, Barbie će se pokazati djevojkama da žene mogu pretvoriti svoje ideje u stvarnost koja ima izravan i pozitivan utjecaj na svakodnevni život ljudi.  Barbie, računalni inženjer imati će debi u Q4 2010.  U tvrtki se nadaju da će  inspirirati nove generacije djevojaka za istraživanje  high-tech industrije, koja i dalje raste. 
Barbie dizajneri blisko su surađivali s društvom žena inženjera i National Academy of Engineering kako bi osigurali da računalna inženjerka Barbie uključi sve  standarde svog naslova.  Ona dolazi opremljena sa svim geek dodacima koje žene u tom poslu koriste. To uključuje smartphone, Bluetooth slušalice, laptop putnu torbu, i zadnje ali ne manje važno – rozi laptop. Nema riječi da li će nositi ‘Mac ili ipak PC. Što se tiče odjeće, tu su za sada tajice, traperice, košulje i odijela. 

Muškom svijetu je vjerojatno čudno zamisliti Barbie kao potencijalnog suradnika u stvarnom radnom okruženju, ali dečki isto imaju maštu, zato to prepustimo njihovim maštarijama, i neka se poigraju s računalnom inženjerkom Barbi. (naravno, kada se pojavi na tržištu).

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.