Back to School ljetna akcija uz poklone na TomTop webshopu

Fotografija članka: Back to School ljetna akcija uz poklone na TomTop webshopu

Pronašli smo vrlo zabavnu akcijsku stranicu na TomTop webshopu. Iako se zove Back to School ne radi se uopće o učenju nego čistoj zabavi. Zabava, zabava i samo zabava :)

Oglas

Pregledavajući svakodnevno webshopove u potrazi za zanimljivim ponudama pronašli smo zgodnu akcijsku stranicu pod nazivom . Iako naslovna slika sugerira nekakve školske obaveze, knjige i školsku ploču, u stvari se radi o stranici koja će vam do početka iduće školske godine ponuditi puno zabave i zanimacije. Ova se simpatična akcijska stranica nalazi na .

Ponuđeni su brojni zanimljivi proizvodi po osjetno sniženim cijenama, ima za svakoga ponešto – letećih dronova raznih vrsta, veličina, oblika i cijena, akcijskih kamera, slušalica, Android TV Box uređaja i drugih sitnica. Proizvodi su poredani po zanimljivim kategorijama.

Prva kategorija nazvana “Top Seller” donosi proizvode po osjetno sniženim cijenama i do 2/3. Primjerice, tako možete Cheerson CX-10W Wi-Fi dron umjesto za 62,99$ kupiti za samo 19,99$. Sami pogledajte što se sve nudi.

Slijedeća kategorija je jasna. Proizvodi su u njoj već sniženi, ali možete im dodatno sniziti cijenu ako upišete kuponski kod “WBTS“, cijena će se dodatno spustiti za još 10%.

Posljednja kategoriju bismo mogli prevesti kao “platiš jedan, dobiješ još jedan”. U ponudi je nekoliko proizvoda po osjetno sniženim cijenama, a uz koje ćete dobiti i gratis poklon. Nije loše :)

Sve ovo možete provjeriti na Back to School akcijskoj stranici na . Uživajte… :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.