B4CLOUD konferencija – održan prvi event o cloud poslovanju

Fotografija članka: B4CLOUD konferencija – održan prvi event o cloud poslovanju

Kako cloud odnosno računarstvo u oblaku postaje sve važniji dio poslovanja dokazuje i danas održana B4CLOUD konferencija, na kojoj smo izbrojili oko 400 sudionika.

Oglas

Business for Cloud – B4CLOUD konferencija je održana u zagrebačkom Hypo centru i prva je takve vrste u Hrvatskoj. Govorilo se o modernom cloud poslovanju, a organizirao ju je poslovno-financijski sustav u Hrvatskoj – CPP-a, uz sponzore Hrvatski Telekom i IBM.

Oko 50 tvrtki s domaćeg i svjetskog tržišta sudjelovalo je u organizaciji B4CLOUD konferencije, a svojim su radom i stručnim znanjem doprinjeli uspjehu konferencije koja je okupila u jednom danu oko 400 posjetitelja.

Događaj je službeno otvorila operativna direktorica IT sektora za poslovne korisnike i članica Uprave Combisa – Mirela Šešerko, nakon čega je uslijedio niz blokova vrhunskih predavanja s više od 14 priznatih europskih i regionalnih stručnjaka, okupljenih od strane stručnog tima konferencije B4CLOUD: Jon Froda iz Podia, Jereoen Buijs iz Box.com, Vladimir Budija iz TENA BE, Tomislav Car iz Infinuma i mnogi drugi.

Zbog gorućih tema modernog svjetskog poslovanja, B4CLOUD konferencija je pobudila interes kod publike različitih branši – od studenata do direktora svih razina menadžmenta. Stručni tim, predavači, organizatori i suradnici konferencije s nevjerojatnom energijom su stvorili ovaj novi događaj, a hrvatski poslovnjaci su imali priliku uživo saznati koji su svjetski trendovi modernog poslovanja, te upoznati veliki broj potencijalnih poslovnih partnera.

B4CLOUD konferencija

Glavni organizator i mladi uspješni poduzetnik Igor Vuksanović je održao zanimljivo predavanje na temu “Ured bez papira” u kojem je istaknuo: Gdje god se nalazimo, uvijek imamo informacije sa sobom u digitalnom obliku. Papir se sve manje uklapa u taj stil života“.

Na pitanje o tome kako je došao na ideju o organizaciji konferencije odgovara: „U ožujku 2013. započeli smo organizaciju B4CLOUD konferencije od nule. Nakon prvih objava u medjima krenule su prijave. Ubrzo nakon, stvari su se počele razvijati strelovito brzo, a nekoliko dana prije konferencije bili smo primorani odbijati prijave koje su pristizale svakodnevno. Nad konferencijom se okupilo 50-ak tvrtki, a svojim sponzorstvom su pridonijeli Hrvatski Telekom i IBM Hrvatska, što nam je omogućilo da još kvalitetnije organiziramo ovo događanje. Zahvaljujemo svim poslovnim partnerima i medijima na izuzetnoj suradnji i podršci u tome što radimo.“

Na krilima uspjeha , B4CLOUD konferencija će se prema najavama održati krajem 2014. godine.

B4CLOUD konferencija

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.