B2B RUN – utrka poslovnjaka ove godine u 4 grada

Fotografija članka: B2B RUN – utrka poslovnjaka ove godine u 4 grada

Ova je zanimljiva priča počela prošle godine u Maksimirskom parku. B2B RUN se godine brzo širi i na druge gradove u Hrvatskoj – Split, Rijeka, Osijek i Zagreb. Kako kažu, utrka donosi pozitivnu atmosferu i timski duh u čak četiri grada, očekuje se više od 4.500 trkača iz više od 100 kompanija, a sponzor je Hrvatski Telekom.

Oglas

Nastavno na veliki uspjeh prve poslovne utrke u Hrvatskoj B2B RUN (Business2Business), koja je već u svom prvom prošlogodišnjem izdanju u Zagrebu zabilježila veliki odaziv i interes, ovogodišnje drugo izdanje održat će se u čak četiri grada. Prva B2B RUN utrka zakazana je u Splitu za 19. svibnja, nakon čega slijede utrke u Rijeci 2. lipnja i Osijeku 30. lipnja, dok je završna utrka u Zagrebu planirana za 19. rujna.

Poslovna utrka B2B RUN namijenjena je svim zaposlenicima trgovačkih društava prijavljenih na području Hrvatske te je ista već lani u svom prvom izdanju privukla više od 1000 trkača iz 80 kompanija. Ove godine pokretači očekuju više od 300 sudionika u Splitu, Rijeci i Osijeku te najmanje 3000 u Zagrebu.

Poslodavce diljem svijeta muče isti problemi – kako povećati učinkovitost zaposlenika, potaknuti međusobnu komunikaciju i podići njihovo zadovoljstvo. U želji da damo svoj doprinos odlučili smo podržati poslovnu zajednicu i u vidu B2B RUN-a ponuditi jedan poticajni alat koji će ih podržati u suočavanju s navedenim izazovima.
– Dijana Vetturelli inicijator B2B RUN-a

Naslovni sponzor utrke je Hrvatski Telekom, kojemu je B2B RUN bio jedan od najvećih projekata internih komunikacija u prošloj godini. U HT-u se trčanjem bave početnici, rekreativci, trofejni natjecatelji i reprezentativci, a u prvoj B2B utrci sudjelovalo je više od 170 zaposlenika koji su bili i ambasadori donatorske akcije „Zajedno smo jači“.

Vjerujem da smo podržavanjem ove utrke odabrali prave vrijednosti u širenju korporativne društvene odgovornosti. Interna istraživanja pokazala su da je dugotrajno sjedenje na poslu jedan od najvažnijih uzroka zabrinutosti naših zaposlenika. Utrka B2B RUN idealna je aktivnost, jer njome u isto vrijeme pridonosimo poboljšanju zdravlja naših zaposlenika, ali i jačanju timskog duha, kao i boljem umrežavanju s kolegama iz drugih kompanija.
– Marija Felkel, članica Uprave HT-a za ljudske resurse

Među sudionicima prošlogodišnje utrke bio je i Bojan Mušćet iz korporativnih komunikacija HT-a, koji je i inače aktivni trkač. Kolegicama i kolegama iz drugih kompanija koordinator HT-ovog trkačkog tima poručuje da se ne brinu previše oko kondicije, jer je i samo sudjelovanje u utrci već pobjeda.

B2B RUN je utrka u kojoj rame uz rame mogu nastupati svjetski prvaci s potpunim početnicima. Najvažnije je dobro se provesti, upoznati ljude iz sasvim različitih radnih okruženja, osjetiti kako možete pojačati vlastite mogućnosti i uživati u svakom koraku u prirodi.
– Bojan Mušćet, korporativne komunikacije HT-a

B2B RUN okuplja timove trkača unutar pojedinih kompanija koje su podijeljene u tri kategorije: male, srednje i velike. Osim pojedinačnih mogu se ostvariti i timske nagrade koje su prošle godine ostvarile tvrtke Atlantic grupa, Končar Institut za elektrotehniku i Raptor osvajajući prva mjesta. Hrvatski Telekom osvojio je nagradu za najfit kompaniju. Od ove godine nagrade će se dodjeljivati i timovima koji su najviše doprinijeli atmosferi utrke.

Prijave za sudjelovanje su u tijeku putem web stranice , a early bird kotizacije po cijeni od 100 kn + PDV moguće je uplatiti zaključno s 19. veljače 2016. godine.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.