B.trek – B.net i News Bar lansirali prvi SF serijal na YouTubeu u Hrvatskoj

Fotografija članka: B.trek – B.net i News Bar lansirali prvi SF serijal na YouTubeu u Hrvatskoj

Međumrežje, posljednje podatkovno odredište. Ovo su putovanja internetskog broda Browser. Naš kontinuirani zadatak je istraživanje novih brzina i novih tehnologija umrežavanja. I hrabro downloadanje tamo gdje još nitko nije uploadao“, stoji u uvodnim kadrovima urnebesnog YouTube serijala snimljenog po uzoru na čuvenu znanstveno-fantastičnu seriju Zvjezdane staze.

Oglas

Kapetan, Klingor i Tuvojka, posada „internetskog broda Browser“, glavni su akteri nativnog znanstveno-fantastičnog serijala na YouTubeu u Hrvatskoj – „B.trek – Duboko Međumrežje“. Zajednički je to projekt B.neta i News Bara koji se u tajnosti pripremao posljednjih šest mjeseci. Prva sezona B.treka broji pet nastavaka, a nove epizode nasmijavat će nas svakog ponedjeljka.

Mjesto radnje je Duboko Međumrežje, „posljednje podatkovno odredište“ u kojemu posada Browsera, koju je utjelovila regionalno priznata satirična ekipa News Bara, na urnebesan način oživljava kultne Zvjezdane staze, serijal koji je prošle godine proslavio svoj 50. rođendan i koji iz godine u godinu bilježi sve veći broj fanova diljem svijeta.

Sudeći po prvim reakcijama, hrvatski zaljubljenici u znanstvenu fantastiku i fanovi Zvjezdanih staza ponovno su došli na „svoje“. Prve dvije epizode serijala odjeknule su među brojnom hrvatskom Treki zajednicom te su pogledane više od 10.000 puta.

Osim toga, B.net je za sve svoje ljubitelje znanstvene fantastike podebljao ponudu u svojoj videoteci katalogom „“. Tako se od ovog mjeseca po cijeni već od 10 kuna mogu pogledati neki od vodećih SF naslova današnjice kao što su Dolazak, Interstellar, Putnici, Gamer, Čuvari, Dredd, Peti element, Riddick, Planet majmuna: Postanak, Zvjezdane staze, Zvjezdane staze: U tami, Različita, Pandorum, Looper, Enderova igra, Wolverine, Morgan, Bitka za Pacifik, Čovjek od čelika, Transformers: Doba izumiranja, Lockout, Ispod kože, Posljednji dani na Marsu i Harlock: Svemirski pirat.

Svakako pogledajte najnoviji nastavak „Romilanci“ pustolovine posade Browsera, za krepat’ je od smijeha :)

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.