Ažuriran članak pregleda cijena mobitela kod operatera

Fotografija članka: Ažuriran članak pregleda cijena mobitela kod operatera

Saznajte nekoliko novih cijena mobitela i ostanite u toku

Oglas

UVOD

Identična stvar se dogodila prošle godine. Tjedan dana prije Božića su nastupila najveća sniženja. Jedni su prodavali tada aktualan S4 za tarifu od 170 kn mjesečno uz nadoplatu od nekoliko stotina kuna, drugi su dijelili tablete uz mobitele i slično. Tako je i ove godine nekoliko dana prije Božića nastupilo nekoliko dobrih ponuda. Hoće li biti novih, ne znamo.

Ono što vam možemo reći je da su se promocije prošle godine odvijale jednako kao i ove godine. Prvo su se postavila božićna drvca i ukrasi na stranice 15. studenog. Nakon toga su početkom prosinca (kada smo i mi napisali naše analize) uslijedila prva sniženja, da bi par tjedana dana kasnije se pojavilo nekoliko jako ozbiljnih ponuda (S5, M8…).

Ako će ova zima u potpunosti kopirati prošlu, tada možete očekivati još dvije akcije – jednu krajem siječnja koja neće biti baš javno objavljena (svakako ćemo je razglasiti ako bude) te jedna krajem siječnja kada će se rasprodavati zadnje zalihe mobitela.

PONAVLJAMO: Neki su nas pitali zašto u tolikoj mjeri ističemo tarife i ostvarenja pogodnosti pri prijelazu. Zato jer nema razlog da ne ističemo :D Svi se mogu prebacivati kojemu god operateru žele i kada god žele (ako nisu pod ugovornom obvezom). Ono najbitnije što slijedi iz toga je da je moguće otići jednom operateru i vratiti se ponovno natrag kroz par dana ako niste potpisali ugovor s ugovornom obvezom.

NOVOSTI

Prva novost jeu kojoj ako imate Vipov duo/trio paket, možete u XL tarifi (koristeći pogodnosti za prijelaz) dobiti Samsung Galaxy S5 za samo 9 kn (tarifa inače košta 160 kn u toj varijanti). Ako nemate Vipov duo/trio paket, tada je tarifa 220 kn mjesečno (uz prijelaz). Nekome može biti zanimljiv i Samsung S4 mini za 9 kn u tarifi L.

Tele 2 s druge strane nudi za 175 kn mjesečno (ukupno tarifa + uređaj u Tarifi Mix 150), ! Izvrsno! Tele 2 očito želi da korisnici počnu polako zaboravljati Revoluciju jer ova ponuda nije dostupna u Revoluciji (koja ujedno ima i manji podatkovni promet gledano prosječno tijekom 2 godine).

Hrvatski Telekom je spustio dodatno cijene za Samsung Galaxy S5 te za Sony Z3. HT nema usporedivu akciju s gornje dvije tenutno, ali očekujemo da će kroz par dana i oni baciti svog jokera.

Glede tarifa nema promjena pa su napisane  i dalje ažurne.

LINK:

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.