Avira Antivirus Pro ima najbržim malware mehanizmom do sada

Fotografija članka: Avira Antivirus Pro ima najbržim malware mehanizmom do sada

U Aviri kažu kako će korisnik koji koristi komercijalnu verziju imati pristup najboljoj i najaktualnijoj Anti-Malware tehnologiji s Avira Protection Cloud-om i Avira URL Cloud-om uključujući i novi Anti-Malware mehanizam za brže skeniranje.

Oglas

Stručnjaci za sigurnost iz Avire objavili su danas da su lansirali Avira Antivirus Pro, koji sačinjava novu i poboljšanu jezgru iz svojeg nadolazećeg portfelja produkata 2015. Avira Antivirus Pro nudi svim korisnicima koji koriste komercijalnu verziju, najbolju i najsuvremeniju tehnologiju protiv zloćudnih programa, uključujući neograničeni pristup Avira Protection Cloud-u te Avira URL Cloud-u, a to su dvije najnaprednije tehnologije za otkrivanje zlonamjernih programa koje koriste proizvođaći sigurnosnih rješenja.

Prebacivanje na Avira Antivirus Pro dogoditi će se neprimjetno, bez zahtjevanja ikakvih posebnih akcija od strane korisnika. Ubacivanje proizvoda će se postupno uvoditi svim korisnicima u svijetu koji koriste komercijalnu verziju. Jedan od proizvoda koji se plaćaju će dobiti novo ime: Avira Antivirus Suite će se preimenovati u Avira Antivirus Pro. Korisnici Internet Security Suite i Ultimate Protection Suite uživati će pogodnosti ažurirane AV Pro jezgre, bez utjecaja na dodatne funkcionalnosti njihovog proizvoda.

Avira Antivirus Pro ima najbržim malware mehanizmom do sada

Avira će nuditi najbrži Anti-Malware mehanizam ikada
Kao dio lansiranja Avira Antivirus Pro, Avira također objavljuje kako od sada svojim korisnicima nudi i svoj najbrži anti-malware mehanizam. Avira sada po prvi puta koristi xVDF (produženi Virus Definition File), koji dozvoljava kompaniji da poveća broj datoteka koje utvrđuju viruse i optimizira brzinu skidanja fileova.

To će rezultirati sljedećim:
•    Pokretanje sustava će biti brže
•    Datoteka za utvrđivanje virusa će svakim ažuriranjem biti manje veličine
•    Smanjen volumen VDF downloada
•    Manja potrošnja resursa korištenog od strane glavnog produkta

Avira Antivirus Pro može se preuzeti .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.