AVG AntiVirus Free 2014 – besplatni antivirusni softver za sve

Fotografija članka: AVG AntiVirus Free 2014 – besplatni antivirusni softver za sve

Bez obzira koristili računalo (pa i mobilne uređaje!) za zabavu, multimediju ili posao, trebali biste imati antivirusni softver. Predstavljamo AVG AntiVirus Free 2014.

Oglas

Prijatelji s portala istestirali su novu inačicu ovog besplatnog antivirusnog programa koji je po nama uz Aviru i Avast jedan od najboljih besplatnih antivirusnih programa.

Evo što su o programu otkrili…

Rano jutros bacili smo se na test novog AVG AntiVirus Free 2014. Nakon malo poduže instalacije, dočekalo nas je u potpunosti redizajnirano sučelje u metro stilu Windowsa 8. Sve kontrole, tj. konzola koja prikazuje koji dodatni moduli su uključeni, te da li je sve u redu sa sigurnošću Vašeg sustava logički su raspoređeni, te je snalaženje iznimno jednostavno čak i za početnike. Sviđa nam se novi firewall koji je po defaultu isključeni, te odlična poboljšana rezidentna zaštita. Hrpa dodatnih modula zaštiti će Vas od sve prisutne gamadi, počevši od spyware, rootkiteva, spam-a, sigurnih linkova. Pokretanje samog programa je 26 % brže , skeniranje sustava 36 % brže , dok je opterećenje sustava poboljšano za čak 200 %. Po svemu sudeći dobili smo novu inačicu iznimno kvalitetnog antivirusnog rješenja koji će zadovoljiti sve kućne korisnike pa čak i više od toga. AVG AntiVirus Free 2014 je naša najtoplija preporuka!

Inače, AVG AntiVirus Free 2014 je freeware, a instalacija je velika 130,83 MB. Na Skidajmo.com je preuzeta već više od 40.000 puta. Besplatno ga skinite .

AVG AntiVirus Free 2014

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.