Automatski selfie štap koji je apsolutno presmiješan – uvjerite se sami!

Fotografija članka: Automatski selfie štap koji je apsolutno presmiješan – uvjerite se sami!

Prvo što smo pomislili gledajući video zapis u nastavku jest da to mora biti neka šala – automatski selfie štap koji ima neke zaista smiješne i pomalo nevjerojatne značajke i dodatke.

Oglas

Gledate u selfie štap budućnosti – potpuno automatsku čudnu napravu koja će selfie fotografije učiniti gotovo nevjerojatnima. Ili bi ih barem učinio takvima kada bi se ovaj automatski selfie štap zaista i našao u prodaji, no moramo priznati ideja nije loša. :)

Ovaj je selfie štap kreiran od strane genijalaca iz Thinkmodo kompanije koja se inače bavi kreiranjem zabavnih video zapisa čija je svrha promocija nekog proizvoda i slično. I ovaj nas je njihov uradak prilično zabavio i nasmijao. Glavni „lik“ je automatski selfie štap koji se produžuje uz pritisak tipke, a osim toga ima ugrađen par ventilatora čija je glavna uloga učiniti vašu selfie fotku što ekskluzivnijom kreirajući razigrani efekt vjetra koji vam mrsi kosu, baš kao u modnim časopisima. :) Ukoliko se odlučite za fotkanje u mraku i tu ovaj selfie štap ima ekstra rješenje – na pritisak tipke iz štapa izviru dva LED panela koja obasjaju vaše lice toplim bijelim svijetlom koje stvara izvrsnu fotku.

Što reći, ovaj selfie štap je definitivno unikatan i s jedne strane pomalo smiješan, dok je s druge strane zaista odličan – pogotovo „zagriženim“ ljubiteljima popularnih selfie fotografija. Možemo reći kako je pomalo šteta da se ovaj štap nigdje ne može nabaviti. Naime, on je kreiran u svrhe viralne promo kampanje za nadolazeću sezonu TV serije UnREAL.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.