Automanija.com redizajnirana u moderan web portal kojeg bi mnogi poželjeli!

Fotografija članka: Automanija.com redizajnirana u moderan web portal kojeg bi mnogi poželjeli!

U odličnim smo odnosima s Automanijom tako da se sjećamo kako je izgledao njihov stari web, i po izgledu i po sadržaju, i slobodno možemo reći kako su sada napravili odličan posao. I sami su nam rekli da su "osluškivali" želje i prijedloge posjetitelja, te su u skladu s modernim internetskim tehnologijama napravili potpuno novi automobilski internetski portal koji je jednostavniji, pregledniji, bogatiji sadržajem i u potpunosti povezan s društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Youtube,…).

Izgled je iz "tamne pozadine" sa svijetlim tekstom pretvoren u potpuno suprotnu "svijetlu pozadinu" sa standardno crnim slovima, što je lakše za čitanje i praćenje sadržaja, a koji je sada drugačije raspoređen i vidimo kako ga ima otprilike dvostruko više. Posjetitelji sada jednim klikom mišem mogu lako pristupati većem broju sadržaja i čitati svoje omiljene teme.

Sam je sadržaj podijeljen po jednostavno raspoređenim rubrikama:
Novosti – novi modeli automobila, akcije, predstavljanja, najave, zanimljivosti…
Superautomobili – od 300 konja na više, automobili o kojima većina samo sanja :)
Hibridi/elektromobili – jedina "ekološki osviještena" automobilska web rubrika u Hrvatskoj!!!
Testovi – testiranja novih i starijih automobila i auto opreme
Autosport – Formula 1, WRC, WTCC, DTM, NASCAR, WEC, GRC i druga prvenstva
HRautosport – reli, brdske utrke, karting, autoslalom, kružne utrke, CDC Croatian Drift Challenge, 402 Street Race i sve što se zanimljivo događa u auto sportu u Hrvatskoj

Kad već govorimo o sadržaju, na stranicama smo pronašli i anketu prema kojoj očekujemo kako će se na portalu uskoro pojaviti i motoristički sadržaji, što nas posebno raduje. Isto tako, saznali smo kako posjetitelje (možda već dok ovo čitate) očekuje i bogati foto album s brojnim zanimljivim fotografijama koje ne želite propustiti, kao i nagradna igra u kojoj možete osvojiti ekskluzivnu i kvalitetnu "Automanija majicu".

Na portalu se (u desnom stupcu) nalaze i dva posebno zanimljiva i korisna izbornika – prvi vozačima daje sve potrebne informacije (vremenska prognoza, planer putovanja, stanje na cestama, cijene cestarina i goriva,…), a drugi nudi popis svih najznačajnijih auto salona širom svijeta, s direktnim linkovima.

Sve u svemu, nova nam se itekako svidjela. Portal je kompaktniji, neusporedivo ljepši i pregledniji, te se osjetno brže učitava – za ugodnije "surfanje". Slobodno možemo reći kako smo dobili jedan od vizualno najljepših i tehnički najdotjeranijih auto portala u Hrvatskoj, vjerojatno i šire.

Automanija.com je odličan primjer kako manje i fleksibilnije web redakcije s osjetno manje ulaganja mogu napraviti vrhunski internetski proizvod koji je, slobodno možemo reći, po izgledu i sadržaju osjetno napredniji i od puno većih i višestruko bogatijih redakcija iza kojih stoje cijele mašinerije velikih hrvatskih i stranih novinskih kuća. Spomenimo i kako je vrhunski dizajnerski i programerski posao odradila vrijedna ekipa dizajnerske kuće .

Svakako smjestite među favorite (bookmark) i redovito posjećujte Automaniju – portal o automobilima i autosportu, koji se nalazi na adresi i uživajte u bogatom automobilskom sadržaju koji je vrijedan vaše pažnje i kojeg vam preporučujemo kao svakodnevni izvor odličnih automobilskih informacija. Bravo, Automanija!!!


Automanija.com – novi redizajn


Automanija.com – stari izgled

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.