AutoInfoTV – Internet magazin Auto-Info.hr predstavio vlastiti Youtube kanal

Fotografija članka: AutoInfoTV – Internet magazin Auto-Info.hr predstavio vlastiti Youtube kanal

Prijatelji s automobilskog portala Auto-Info ovih su dana započeli s novim i zanimljivim projektom. Kreirali su vlastiti AutoInfoTV Youtube kanal na kojem će biti puno zanimljivog sadržaja.

Oglas

Kako kažu, redakcija magazina odlučila je podići kvalitetu sadržaja na portalu uvođenjem Youtube kanala „AutoInfoTV“ koji se nalazi na adresi .

Projekt je prije svega pokrenut kao dodatak testovima automobila u želji kako bi čitateljima još detaljnije i kvalitetnije prezentirali svaki testirani automobil. Kako fotografije ne prikazuju kompletnu „sliku“ vozila, Auto-Info.hr testovi sada dočaravaju svako vozilo u „novoj dimenziji“. Svaki automobil koji prođe kroz redakciju Auto-Info portala dobiva i svoj video prilog kojeg uredno objavljuju na kanalu AutoInfoTV te na portalu uz test vozila.

AutoInfoTV 02

Uz navedeno, Youtube kanal AutoInfoTV obogatiti će i vlastitim reportažama te kvalitetnim video materijalima sa svih prezentacija koje posjete. Kanal je aktivan mjesec dana i na njemu već možete pogledati nekoliko video zapisa.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.