Atento se proširio s još dvije stručnjakinje

Fotografija članka: Atento se proširio s još dvije stručnjakinje

Atento se proširio s još dvije stručnjakinje

Marija Pean Novosel je s mjesta financijske direktorice u tvrtki Microsoft Hrvatska došla na istovjetnu poziciju u tvrtki Atento, dok će Sonja Rnjak, donedavna menadžerica poslovne i partnerske grupe i javnog sektora tvrtke Microsoft Hrvatska, u Atentu raditi na mjestu direktorice poslovnog razvoja.

„Poslovanje razvijamo prema zacrtanom planu. Najavili smo daljnje zapošljavanje IT i poslovnih profesionalaca, a ovim novim proširenjem centralnog tima potvrđujemo našu odlučnost. Stručnost koju će nam na području financija i poslovnog razvoja osigurati naše nove zaposlenice uvelike će nam pomoći da održimo zamah i brzinu početnog rasta“, izjavio je povodom pridruživanja novih zaposlenika Davor Majetić, predsjednik Uprave Atenta.

Atento planira nastavak svojeg organskog rasta ponudom novih i inovativnih usluga i proizvoda te skorašnjim akvizicijama na hrvatskom tržištu i tržištima u regiji.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.