Asustek se pridružuje utrci tablet PC i pokreće App Store?

Fotografija članka: Asustek se pridružuje utrci tablet PC i pokreće App Store?

Eee Pad može prikazati Adobe Flash za puno internet iskustvo, ima USB priključak i kameru. Kao što znamo, Apple nije napravio svoj ipad ili iPhone kompatibilan sa Adobe Systems Inc flash multimedijskim programima, nazvavši ga nepouzdanim, "zatvorenim" vlasnički sustav i nepodoban za mobilne uređaje. Ipad također nema fotoaparat ili USB port. Prema ovim informacijama doista bi mogao Eee Pad biti opasan konkurent ukoliko se pojavi na tržištu. Poznato je da je ova kompanija prezentirala neke svoje proizvode na sajmovima ali nikada nisu došli u prodaju. Asustek nije objavio detalje cijena ili eventualni datum izlaska na tržište.

Asustek radi sa Intelom i Microsoftom na  vlastitoj verziji App Store, a kasnije bi se im trebale pridružiti i druge tehnološke kompanija kao što su Nokia Corp u nastojanju da maknu sa trona Apple, izjavili su iz kompanije.  Apple trenutno nudi on-line više od 200.000 aplikacija, istovremeno Google Inc android ih ima oko 38.000. Ostaje najveće pitanje kako će privući dovoljno korisnika za stvaranje kritične mase potrebne za ugroziti App Store jer u kvalitetu platforme i hardvera ne sumnjamo.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.