Asus ZenWatch se povlači sa tržišta?

Fotografija članka: Asus ZenWatch se povlači sa tržišta?

Prema izvještajima koje nam donosi Digitimes čini se kako je Asus u problemima sa svojom ZenWatch linijom pametnih satova koji su bazirani na Android Wear operativnom sustavu.

Oglas

Prodaja ovog pametnog sata nema dobre rezultate i čini se kako kompaniji ne donosi zaradu, a to potvrđuju i neki azijski izvori kao na primjer Asus-ovi dobavljači. Naime, ovi izvori tvrde kako se ukida daljnja proizvodnja ZenWatch linije pametnih satova zbog loših prodajnih rezultata.

Digitimes navodi kako Asus mjesečno isporuči tek negdje između 5 i 6 tisuća ovih pametnih satova i ta brojka sa kompanijnog stajališta nije dovoljno dobra da bi se odlučili za njihovu daljnju proizvodnju.

Čini se kako se broj kompanija koje se odlučuju na izradu i predstavljanje Android Wear proizvoda sve više smanjuje. Piše se i kako je Motorola odgodila proizvodnju bilo kakvih novih Android Wear uređaja poput pametnih satova i narukvica, a Samsung je s druge strane koncentriran na Tizen operativni sustav.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.