Asus ZenPad M 7 i 10 serija tableta je namijenjena za profesionalce

Fotografija članka: Asus ZenPad M 7 i 10 serija tableta je namijenjena za profesionalce

Tajvanska je kompanija pripremila novu seriju tableta koja svoju premijeru očekuje na MWC 2016 u Barceloni. Prepouznat ćete je po nazivu Asus ZenPad M, a kako kažu namijenjena je profesionalcima.

Oglas

Nova se Asusova serija tableta može pohvaliti Intel Atom procesorom, 4G LTE ili WiFi vezom općenito vrlo solidnim karakteristikama. Naravno, kompanija konkretne podatke čuva za nadolazeći sajam u Barceloni, a koji se održava idućeg tjedna i gdje se očekuju brojne premijere.

Oni koji bolje poznaju Asus znaju kako su oni tablete organizirali u tri kategorije – one najskuplje u ZenPad S seriji, najjeftinije u ZenPad C, te ove za profesionalce u ZenPad M seriji. Dva su tableta u i igri, a razlikuju se po veličini ekrana od 7 i 10 inča, a takvi su im i nazivi ZenPad M 7 i ZenPad M 10.

A zašto za profesionalce? Ima razloga. Jedno od značajnijih svakako je podrška za Asusov ADAM sustav (Device for Mobile Admin), odnosno skupinu API-ja koji omogućuju potpunu kontrolu nad samim uređajem. Nadalje, tu je i mogućnost udaljene administracije, te još neki elementi koje će “admini” znati cijeniti.

Sve zanimljive novitete i premijere na sajmu MWC 2016 u Barceloni možete pronaći na .

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.